Op Instagram deze maand mijn serie uit Patagonië. Ik reisde twee maanden met reisjournaliste Esther Bakker door deze oneindige uithoek van de wereld. Haar verhalen en mijn foto’s verschenen wekelijks in reisbijlage Traject van de Volkskrant.

Mijn foto’s hingen na afloop van de reis in de Trappengalerij van Scheltema, Amsterdam. Esther’s verhalen verschenen ook in haar wandelboek ‘Ik loop rond Abcoude en neem mee..’ dat verscheen bij uitgeverij Contact. Als je dat boek leest, let dan eens op de illustere medewandelaar, die de hele reis op geheel eigen wijze beleeft!

 

Instagram

bj000026
From the Patagonia series: Hitchhiker along the endless Ruta 40 through Argentina. We picked him up in the middle of nowhere. He travelled with us for most of the day and never spoke a word. Around sunset he made clear that we could drop him off, in another middle of nowhere.