In het digitale tijdperk zou je bijna vergeten hoe mooi een foto op papier kan zijn. Mijn nieuwe printer Canon Pixma pro 100s maakt afdrukken zoals ik ze sinds het analoge tijdperk niet meer heb gezien.

Ik ga er de prints voor mijn fotoboek mee afdrukken. Maar eerst moest ik alles onder de knie krijgen: icc-profielen, het juiste bestandsformaat en het mooiste papier.

Heartbreak Hotel

De eerste print die helemaal is zoals hij moet zijn zie je hier uit de printer rollen. Scherpte, contrast en kleur zijn net zo mooi als een print uit een vaklab. Ik ben er blij mee en daarom verloot ik deze eerste afdruk.

Wil je deze A4 print helemaal gratis en voor nop thuisgestuurd krijgen? Vertel me waarom. De tofste reactie wint! De foto maakte ik afgelopen najaar op Terschelling, bij het Heartbreak Hotel.

 

bj_0126729