Filmregisseuse Barbara Bredero: de volgende proeflezer in het rijtje mensen dat ik mijn fotoboek voorleg. Omdat onder meer Marc Prüst me aanraadde om naast mijn fotoboek een multimediaproject te maken van mijn verhaal, wilde ik graag de mening van iemand die weet hoe je een verhaal vertelt in bewegend beeld.

Pfoeh!

Aan wie dat beter te vragen dan aan Barbara, succesvol filmregisseuse? Ze regisseerde de bioscoopfilms Morrison krijgt een zusje, drie delen van Mees Kees en de tv series Meiden van de Wit en Westenwind.

Barbara trok zich terug in haar werkkamer met mijn boek en kwam er pas weer uit toen ze het helemaal uit had. ‘Pfoeh!’ zei ze toen, ‘wat een verhaal!’Barbara

Ze zag helemaal voor zich  hoe de liefdesgeschiedenis in mijn boek tot leven komt. Ook gaf ze me geweldige aanwijzingen om beeld, tekst en geluid tot een geheel te vormen. En zo kom ik iedere keer een stap verder met dit project. Alleen al de weg ernaar toe is heel bijzonder.


Moving Movies

Dank je Barbara, fijn dat je wilde meedenken! Wie meer over haar wil weten: Barbara’s website Moving Movies vind je hier