Morgen weer op pad voor Toeractief, een reportage over een fietsroute van 50 km rond Hoorn. Eerder Leusderheidedeze maand was ik voor dit wandel- en fietsblad op de Leusderheide. Als ‘fietsmodel’ was Dorine mee, dorpsgenote uit Langweer.

E-bikes

Op de foto hierboven zit Dorine aan de Oude Lunterse Beek, een van de mooie stukjes op onze route. Het was een prachtige nazomerdag, vol paars bloeiende heide en zomerse temperaturen. De reportage is volgend jaar augustus te bewonderen in Toeractief. Dan verschijnen er een paar maanden achter elkaar reportages van me in het blad; dit jaar heb ik al een aantal reportages voor ze geleverd.

Morgen ga ik op pad met Roger en Corien, twee sportieve Groningers. die reageerden op mijn Facebook-oproep voor meefietsers. Als bonus krijgen we fonkelnieuwe elektrische mountainbikes mee van Toeractief. Dat wordt een razende reportage!

Mee?

Wil je ook eens mee op zo’n reportage? Stuur me dan een mailtje en schrijf waarom je mee zou willen, en wat voor soort gebied je voorkeur heeft. Bij voorkeur zijn jullie met z’n tweeën. Wellicht wandel of fiets je dan eens mee door een van de Nederlandse natuurgebieden!