Op reportage in West-Friesland voor wandel- en fietsblad Toeractief.  Met mijn fietsmodellen Roger en Corien maakte ik een tocht van 57 kilometer, rond Hoorn en Medemblik.

E-bikes

We kregen van fietsenmerk Qwic drie elektrische mountainbikes mee, de nieuwste modellen voor 2017. Dat maakte onze tocht nog mooier; een van de fietsen kon wel 47 kilometer per uur.

Oud-Hollands

Maar meestal wilden we langzaam fietsen, om te genieten van de hoge luchten boven het lage land. Toen ik na de tocht naar huis reed, zag ik boven het IJsselmeer een schilderij-lucht van een van de Oude Meesters. Dat paste helemaal bij het karakter van de oude West-Friese steden waar we doorheen fietsten.

De reportage komt over 6 tot 8 pagina’s in de eerstkomende Toeractief. Ik ben benieuwd of de foto hierboven het blad haalt. Als spread, zou ik het mooiste vinden…

Kasteel Radboud
Kasteel Radboud