In Univé’s ledenblad Samen verschijnt per regio een ‘eigen’ natuurgebied. Drie jaar lang heb ik daarvoor de mooiste Nederlandse natuurgebieden mogen bezoeken. Wat geweldig om te doen en om te maken!

Wildlands

In het nieuwste magazine onder meer mijn reportages -in woord en beeld- over de Groote Peel, het Vragenderveen, het Harderbos en natuurpark Wildlands.

Al sinds ik begon als freelancer – meer dan twintig jaar geleden- is het de kern van mijn werk: mensen, natuur en vooral beleving in beeld brengen.

Wereld

Destijds had ik een vliegende start, met mijn reisfoto’s voor Traject van de Volkskrant. En nog steeds vinden opdrachtgevers me en mag ik eropuit trekken, om een mooie wereld om ons heen te laten zien.

Ik vind het ’t geweldigste werk van de wereld en ben dankbaar dat ik dat mag doen. Met extra dank aan iedereen die eraan mee werkt, zoals Elza, Rashad en Alun in de Harderbos reportage, Ron Krabben in het Vragenderveen en Jacob Kruijer van de Maatschappij van Weldadigheid.

 

schermafbeelding-2016-11-04-om-4-nov-13-40
Samen magazine, avonturenroute Harderbos