Weer een stap dichterbij mijn droom: de uitgave van mijn eigen literaire fotoboek. Ik heb een uitgever! Nadat ik de dummy van mijn fotoboek ‘A Photographer of the Sea’ het afgelopen jaar aan een aantal mensen uit de wereld van fotografie en journalistiek heb laten zien, raakte een gerenommeerde fotoboeken-designer enthousiast over mijn project. Samen met de uitgever waar hij mee werkt hebben we vorige maand om de tafel gezeten. ‘We gaan ervoor‘ zei de uitgever.DSC_0216

Limited edition

Mijn boek -een felrealistische weergave van een tragische liefdesgeschiedenis- is inmiddels vormgegeven door Wout de Vringer. Hij heeft het verhaal en de beelden zo mooi aangevoeld!

Nu op weg naar de volgende stap: het drukken van het boek. Er komt een limited edition: een eerste oplage op mooi papier in een gebonden druk met stofomslag. In februari starten we de campagne om deze eerste druk te realiseren.

Intekenen

Natuurlijk krijgt iedereen die begaan is met mij of mijn werk als eerste de kans om in te tekenen op dit project. Daarover later meer; ik zal iedereen persoonlijk uitnodigen. Maar als je alvast zeker wilt zijn dat ik je niet vergeet: stuur me een bericht of mail, dan neem ik je op in mijn lijst genodigden.

Ondertussen denk ik aan deze zin: Het voelt als wachten op een wonder…

schermafbeelding-2016-12-09-om-9-dec-15-25
Fotoboeken uit de collectie van de designer