De crowdfundcampagne voor m’n upcoming fotoboek ‘a Photographer of the Sea’ is flink onderweg. In de eerste week kwam al eenvijfde van het streefbedrag binnen. Met nog drie weken te gaan staat de teller al op een derde, het is razend spannend.

Japan

En crowdfunden is zo bijzonder! Oude vrienden duiken op, mensen sturen lieve berichten, inspirerende idee├źn, onverwachte bijdragen. Iemand stuurde een donatie helemaal uit Tokyo! Een Japans echtpaar dat ooit mijn ‘Mokum on my Mind’ magazine kocht op een expositie en nu mijn nieuwe boek bestelt. Zo te gek!

Voordekunst

Je leest alles over het crowdfunden en hoe je mijn boek kunt bestellen op de website Voordekunst; daar vindt het crowdfunden plaats. Via deze link kun je een filmpje bekijken waarin ik het project uitleg. Op de pagina zelf kun je ook mijn boek bestellen of op een andere manier bijdragen aan mijn project. Duizendmaal dank voor je interesse!