81%! 

Met nog twee weken te gaan zit mijn project ‘a Photographer of the Sea’ al op 81%. (wanneer ik de bijdrage van het VSB fonds meetel, die de laatste 20% covert) Dat is een ongelooflijk bedrag, waarvoor we -bijna- een heel bijzonder boek kunnen gaan drukken.

Dorpsbakker

Toch is niet het bedrag dat er al staat het allerbijzonderst, maar het feit dat zoveel mensen achter dit project gaan staan. Iedere dag gebeuren er wel wondertjes, zoals de ontmoeting vanochtend met twee onverwachte donateurs bij de dorpsbakker.

Op wolken 

Alle berichten, alle bijval, complimenten en donaties zorgen ervoor dat ik al weken op wolken loop. Crowdfunden is eigenlijk liefde verzamelen, bedacht ik me deze week. En omdat het echt zo voelt schrijf ik het hier maar op.

Bedankt! 

Heel veel dank aan iedereen die dit project een warm hart toedraagt. En extra veel dank aan de meest recente donateurs: dankjewel Anneke, dankjewel Ingrid,dankjewel Y.C.,dankjewel Burney, dankjewel Ina,dankjewel Marije en moeder (van Alma-media; what’s in a name..,) en dankjewel Agnes! You make dreams come true!

Voor de kunst

Het project loopt nog 2 weken via crowdfundingsite Voordekunst. Klik op het logo hieronder als je deel wilt uitmaken van dit project, bijvoorbeeld door een limited edition eerste druk van het boek te bestellen.  En heb je een bedrijf? Ik heb nog maar 1 van de speciale bedrijfsaanbiedingen beschikbaar, dus wees er snel bij!