Een nieuwe lente, een nieuw begin. Voor mijn boek ‘a Photographer of the Sea‘ heb ik het zo gepland dat de crowdfunding eindigt op 21 maart, de dag dat de lente begint. Op die datum dient het hele streefbedrag binnen te zijn bij Voordekunst. Zo niet, dan krijgen alle donateurs hun inleg weer terug.

10 dagen, 10 procent

Maar natuurlijk heb ik voor ogen dat we op 21 maart niet alleen de lente vieren, maar ook het slagen van dit project; de geboorte van een boek! En dat kan bijna niet meer mis gaan. Met nog 10 dagen voor de boeg is nog minder dan 10 procent nodig; volgende week stort het VSB fonds de 20 procent die ze al hebben toegezegd.

Vier de lente

Het ziet er dus naar uit dat het helemaal gaat slagen en daar ben ik ongelooflijk gelukkig mee. Nog even 10 dagen de schouders eronder en dan vieren we, de lente..  Dat was het uitgangspunt van mijn boek; in de lente ging ik op stap, om de liefde weer te vinden. Hoe dat afliep lees en zie je straks in ‘a Photographer of the Sea.’

Laatste stukje

Wie helpt er mee het laatste stukje mogelijk te maken? Je bestelt het boek vooruit voor € 30,- en al voor € 10 ben je deelnemer in het project. Maar op mijn projectpagina bij Voordekunst zie je nog veel meer mogelijkheden om samen de lente te vieren!

 

Klik de afbeelding voor een filmpje waarin ik alles uitleg: