Vandaag alle info, beelden en formulieren opgestuurd voor de Kunstmaand Ameland. Mijn boek ‘a Photographer of the Sea’ gaat er tot leven komen in een multimedia presentatie. Hoe dat gaat worden heb ik al helemaal voor ogen, maar nu moet het nog gemaakt..

Daarom ga ik de komende tijd aan de gang met geluid en beeld, ter ondersteuning van de foto’s. Weer een spannende uitdaging, terwijl het boek ‘a Photographer of the Sea‘ in de afrondende fase is. Als je iemand weet die heel goed is in het maken van een multimedia presentatie, stuur me een bericht!

Fotofestival

Het project zal ook te zien zien op een gloednieuw fotofestival in het najaar, info daarover volgt nog. En als het boek er is hoop ik het geheel van boek en presentatie te kunnen laten zien op meer fotofestivals en kunstboekenbeurzen.

Dat gaat in ieder geval gebeuren op Ameland, waar in november tijdens de Kunstmaand zo’n 85 kunstenaars hun werk over het hele eiland tonen. Spannend!

Klik deze link Kunstmaand_Flyer_NL voor een pdf