In de nieuwe Toeractief een reportage die ik maakte in de duinen. Berkheide is een verrassing; tussen het drukke Katwijk en Noordwijk in ligt zomaar een uitgestrekt en kalm duingebied. De fotoreportage maakte ik vorig jaar zomer, bij de tekst van Marja Kerst en Pim Verver.

Wandelmodel

Voor de wandeling was mijn zus Mieke mee, haar man Geert en hun hond Blu. Iedere reportage voor dit blad neem ik bekenden mee, die dienen als zogenaamd ‘wandel- of fietsmodel.’ Dat maakt zo’n tocht steeds weer bijzonder. Hou je van wandelen of fietsen, ben je sportief en wil je eens mee op zo’n tocht, stuur me dan een berichtje. Als het past neem ik je mee!

Ipad magazine

Hierbij een paar beelden uit de reportage over Berkheide. Dit  nummer van Toeractief ligt tot 30 juni in de winkels,  het magazine heeft ook een online versie voor de Ipad., zie www.toeractief.nl