Sinds een jaar vertegenwoordigt fotobureau De Beeldunie mijn werk. Dat is een mooi Nederlands fotobureau, dat zichzelf zo omschrijft:

De Beeldunie vertegenwoordigt het werk van veel van de beste Nederlandse fotografen; van fotografen die zich gespecialiseerd hebben in journalistieke fotografie, dagelijks leven, portret-, straat-, architectuur- of documentaire fotografie.

amancalledmark on Instagram
The Times
Trots ben ik erop dat het fotobureau mijn werk zo actief promoot. Zo voerde ik recentelijk opdrachten uit via het bureau voor Greenpeace (lees mijn verslag hier) en zelfs voor The Times. Dat was geweldig spannend, en beide opdrachten kregen een mooi vervolg.
Greenpeace zette me op het lijstje met Nederlandse freelancers die voor hen opdrachten uitvoeren. En in The Times journalist Mark Smith vond ik een bijzondere collega, waarmee ik nog vaker opdrachten hoop te doen.

Fine art prints

Mijn fotoroman ‘a Photographer of the Sea’ (hier te koop bij Bol.com) vond via Eike en Marjon al heel wat lezers, en fine art prints van mijn werk zijn verkrijgbaar in de Beeldunie shop met prints van het mooiste werk van aangesloten fotografen.
Het is prachtig dat Eike en Marjon de Nederlandse fotografie zo nadrukkelijk op de kaart zetten, want dat is wat de oprichters van dit fotobureau aan het doen zijn. Ik ben meer dan vereerd daar een klein stukje aan te kunnen bijdragen!
Friese eierzoeker

reportage Friese eierzoeker Gerrit

Mijn bijdragen bestaan uit documentaire reportages en uit reisreportages, deels uit mijn archief, maar vooral veel nieuw werk. Mijn meest recente reportage vertelt het verhaal van Gerrit, een Friese eierzoeker die in alles de traditie van zijn voorouders voortzet.

 Het geschreven verhaal van Gerrit is voor redacties verkrijgbaar bij de beelden. De foto’s die verkrijgbaar zijn uit de reportage zijn te vinden via deze link naar de betreffende galerie.
Met veel dank aan de Beeldunie!