Voor de nieuwe special van duurzaamheidmagazine P+ leverde ik de coverstory, over wateroverlast in megasteden.

P+ Special NL Business

Waterkennis

In Indonesië kampen miljoenensteden als Jakarta en Semarang met dagelijkse overstromingen. Mooi is het dat Nederlandse bedrijven met hun waterkennis een steentje kunnen bijdragen in de strijd tegen het stijgende water.

De beelden ondersteunen het artikel van Hans van de Veen over NL Business, dochteronderneming van ontwikkelingsbank FMO, dat zich richt op grote projecten in de ontwikkelfase. NL Business ondersteunt onder meer projecten die wateroverlast in megasteden aanpakken.

De Beeldunie

In mijn archief heb ik veel beelden over milieu en ontwikkeling. Dit archief breng ik langzaam -maar zeker- onder bij het fijne fotoagentschap De Beeldunie. Je vindt er onder meer mijn beelden over wateroverlast, maar ook al een deel van de andere projecten. Op deze pagina bij de Beeldunie lees je meer over mijn werk.

Ben je op zoek zijn naar een specifiek beeld? Laat het me weten, vaak heb ik het wel. Via de beeldbank van De Beeldunie kun je zoeken op trefwoord. Maar je kunt me ook even mailen of bellen, dan staan de beelden snel in de Beeldunie beeldbank voor je klaar.

Artikel

Het hele artikel kun je via deze link als pdf bekijken, op de website van P+.  Veel lees- en kijkplezier!