In de Happinez!

Geplaatst op

Deze maand staat mijn Wytske in de Happinez, met een stukje over haar Shiatsu praktijk. Dat is een prachtig podium voor haar bedrijf, waarin ze onder meer Chinese fysiotherapie toepast. Je leest erover in Happinez nr 7, met als thema ‘de kracht van vrouwelijke energie.’


Praktijk

Wie onze social media een beetje volgt weet dat we sinds dit voorjaar een schuur verbouwen in onze woonplaats Oudebildtzijl. Een deel van  die schuur  wordt de nieuwe praktijk van Wytske. Deze publicatie in een van de populairste magazines van ons land zal haar toch al mooie klantenbestand vast nog meer laten groeien!

Mystiek

In haar Happinez publicatie heb ik een klein aandeel; ik maakte de foto bij het artikel. Die foto maakte ik eigenlijk voor Wytske’s website, waar je ‘m wat groter terugziet. Een van de vele reacties die we kregen op het artikel beschreef de foto als een mystiek portret. Dat komt denk ik door het licht; ik fotografeerde bij bestaand licht, met een mooie lens (Nikon 50 mm D) met groot diafragma (f 1.4).

Ouwe Syl

Een publicatie in de Happinez is een mooi begin van onze prachtige nieuwe schuur, want ook ik maak er een werkplek voor mijn freelancepraktijk. Voor meer nieuws hou onze berichten in de gaten; we zijn bijna klaar met verbouwen. Dus voor alle vrienden, klanten en collega’s: tot gauw in Ouwe Syl!

Happinez shoot

En oh ja: wil je ook zo’n bijzonder portret van jezelf: ik maak het graag voor je! Stuur me een bericht via mijn contactpagina, dan stuur ik je mijn speciale Happinez-fotoshoot aanbieding!