Post!

In deze tijd vol afstand een fijne persoonlijke verrassing sturen? Dat kan met een ouderwets kaartje op de deurmat. Ik liet er een paar maken, om te sturen aan de mensen waar ik aan denk. Natuurlijk met foto’s erop die ik maakte in mijn eigen woonomgeving.

Groetjes

Ik kreeg er zulke leuke reacties op dat ik er wat meer heb laten drukken. De eerste drie ansichtkaarten uit mijn serie Groetjes uit Friesland zijn inmiddels te koop bij cultureel bezoekerscentrum De Aerden Plaats, in mijn woonplaats Oudebildtzijl aan de Friese Waddenkust.

Alle beetjes

Maar je kunt de kaartjes vanaf nu ook online bestellen, via onderstaand bestelformulier. Het is fijn als je dat doet, want in deze rare tijden zijn het alle beetjes die helpen! Je doet er je omgeving een plezier mee, maar ook een freelancende fotograaf…  


Bestellen? | Doe je hier!

Set van 3 verschillende ansichtkaarten: € 5,-

 √ inclusief verzendkosten

Ja, ik wil:

Vul het formulier hieronder in en ontvang je eigen kaarten snel in de brievenbus

n.b.: vul het aantal setjes kaarten in dat je wilt bestellen, 1 setje bestaat uit 3 verschillende ansichtkaarten. Het setje wordt verstuurd naar het adres dat je opgeeft. Wil je het aan iemand anders sturen vul dan diens adres in. Alvast veel dank voor je bestelling!

Totaal € -

Set van drie ansichtkaarten
Fotografie en ontwerp: Bas Jongerius
Publicatiedatum: oktober 2020
Afmetingen: 105 x148 mm

Drie kaartjes; op de achterzijde ruimte voor adres, postzegel en je eigen bericht

Heb je een vraag die hierboven niet beantwoord is, neem dan contact met me op via de contactpagina. Wil je de kaartjes in je winkel verkopen, dan heb ik een goed aanbod; mail me via de contactpagina.

P.s: Hieronder kun je een openbaar bericht achterlaten, je mailadres wordt niet gepubliceerd. Leuk om van je te horen!