Voor wandel- en fietsblad Toeractief maak ik regelmatig reportages in Nederlandse natuurgebieden. Voor die reportages werken we meestal een jaar vooruit. Recentelijk maakte ik een tocht langs het Naardermeer, die in het lentenummer van 2018 verschijnt.

Binnenkort ga ik op pad voor het zomernummer. De reportages die ik vorig jaar maakte staan dit voorjaar en zomer in het blad: een fietstocht langs de mooiste stukjes van de Elfstedenroute, een wandeltocht door duingebied Berkheide, en in het zomernummer een fietstocht langs de Vecht.

Iedere reportage nodig ik mensen uit om mee te gaan, als zogenaamd ‘wandel- of fietsmodel.’ Dat maakt zo’n tocht steeds weer bijzonder. Hou je van wandelen of fietsen, ben je sportief en wil je eens mee op zo’n tocht, stuur me dan een berichtje. Als het past neem ik je mee! Het magazine heeft ook een online versie voor de Ipad, zie www.toeractief.nl

De afgelopen drie jaar maakte ik een hele serie reportages uit Nederlands natuurgebieden voor het ledenblad van Univé. Het magazine Samen verschijnt per regio met een eigen editie, waarvoor ik dan steeds een regionaal natuurgebied bewandelde. Ik maakte er foto’s en schreef er een sfeerverhaal bij. In totaal heb ik op die manier wel vijftig natuurgebieden in beeld gebracht: dat was prachtig om te doen.

Hieronder nog een galerie met een selectie reportages die ik maakte de afgelopen jaren:

Geef een antwoord